Думки по апдейту/покращенню
-
EuGen1uSuserВсім привіт. Граю на х1200. Тут хотів викласти свої думки, можливо матимуть відгук у гравців та адміна. 1. Поверніть маляру/флю 4лвл у бафера. Всі все одно бігають у ХС та бафаються ними у мобів. Який у цьому сенс? 2. Підвищити шанс дропу квестових ітемів (у мене альянс вже 5лвл, але поки його бив був не у захваті від того, що квестові ітеми падають з 1 з 2/3 мобів). 3. Теж саме стосується дропу черепів 2 та 3лвл. Черепів 2лвл треба дуже багато, а дропаються вони навіть з ПА не те щоб добре. Черепи 3лвл вибиваються взагалі зі злющих мобів у рифті. Мало того, що там соло не те щоб комфортно стояти (так, я розумію, задумка на партійний фарм, але у нас на сервері зараз не те щоб великий онлайн), так вони ще й падають не те щоб добре. 4. Олімп. Прибрати бафера. Якщо залишати по принципу Грацій+ - то хоча б бафи зробити 1лвл як там. Самі арени теж не дуже ок, бо знову ж таки, треба враховувати особливості хронік. На всяких граціях майже у кожного класу є якісь блінки, що допомагають скорочувати дистанцію. Тому такі арени на ІЛ - це не дуже ок. 5. Можливо є сенс зробити обмінник квестових ітемів (типу, АА міняти на кісти діно, одні черепи міняти на інші і т.д.) 6. Дати можливість крістал точками точити до 18/20 відповідно. Бо зараз маємо можливість крісталками доточити пуху до 18, а далі треба точити звичайними. Хіба сенс кристальних точок не у тому, щоб не втрачати рівень заточки на вже точеній речі? 7. До нагороди в івенті ДМ додати 5-10 івент медальок. Бо те світіння від хіро та хіро чат - такий собі стимул туди взагалі ходити. 8. Зменшити вимоги на епік 3лвл. Я то зібрав свої кілька сетів епіка. Мені вже не треба. Але поріг входу на епік 3лвл дуже високий. Зокрема, щоб отримати Тараса та Валік треба або вибити їх з самого Тараса та Валіка, або апнути за допомогою сфер, які теж дропаються з Тараса та Валіка. Тобто, якщо один клан контролює хай епік - більше ніхто на сервері отримати топову епік біжутерію не зможе. Знову ж таки, ця правка обумовлена саме поточним станом/онлайном сервера. Або додати якийсь обмінник/розділ в магазині, де ці сфери можна купити за ФА наприклад. 9. Зробити по якомусь курсу обмін ГБ на щось корисне. Я то купляю точки по 100к та точу на твінку пушку на 20. Але за ці точки вона ще жодного разу не заточилась, точиться дуже довго, і ГБ більше нікуди діти. Можливо варто додати у магазин або лавку за ГБ зі сферами, крістал точками, якимись черепами чи ще чимось. 10. Вже пропонував адміну, було не на часі. Але зафіксую тут для розгляду. Станом на зараз на сервері хіро-пушки не мають жодного профіту ні для кого, крім біша. Бачив на якомусь з пвп-серверів що хіро-пушкам дали стати максимальної заточки, в нашому випадку +20. Зробити це не складно, а ваги статусу хіро додасть. 11. Збільшити шанс дропу з РБ айтемів на кланову репутацію та додати поінти за знищення РБ. Подивився скільки треба поінтів щоб вивчити всі клан-скіли та скільки це коштує - треба створити 1оо5оо аккаунтів твінків та жити на Суртурі. 12. Шанси при заточці скілів у НПЦ намальовані зі стелі. По 15-20 разів підряд ломати скіл в межі заточки до +4 і бачити які там вказані шанси виглядає як стьоб. Все що написано - виключно моя думка та, очевидно, не гарантує покращення ігрового процесу. Поки наче все, якщо що - буду доповнювати. -
BublykadminВітаю відповів вам вже в дскорді. залишу тут як дубль: Малярія та Фльор Позиція: Повертати 4-й рівень у бафера не планується. Ба більше — за класичною механікою Lineage 2 це є дебафом, а не бафом. Як компромісний та правильний з точки зору концепту варіант, ми розглядаємо можливість взагалі привести це до повного офу — тобто повністю прибрати їхню дію як бафів/можливість комфортно ними підсилювати персонажа. Спорядження, квести та дроп (черепи, квестові ітеми, епік 3 лвл) Позиція: Послаблення умов по збору еквіпменту та спрощення дропу квестових ітемів не планується. Чому так: Спрощення добування ітемів або введення швидких обмінників повністю вб'є сенс живого переміщення гравців по світу та зміну локацій. Гравець повинен проходити певний шлях розвитку, досліджувати різні споти та координуватися з іншими. Якщо все звести до легкого соло-фарму або одного обмінника — це знецінить прогрес тих, хто вже доклав зусиль, і скоротить життя самого сервера. Олімп (бафер та арени) Тут згодин олім потребує реворку, коли це буде я ще не можу сказати, так як поки працюю над механікою яка зробить заливку неактуальною. Заточка (Крістал-точки та скіли) Кристальні точки: Механіка обмеження заточки крісталками до певного рівня є запланованим елементом ризику. Топовий енд-гейм грейд заточки повинен вимагати азарту та сміливості, а не гарантовано досягатися безпечним методом. Шанси заточки скілів: тут все по офу, ви якось все хочете тут і зразу, ніби досягнувши максимально всього ви вграєте гуру, що не зовсім правда. на сервері буквально 2 сети на 18 заточених, цього ніхто міняти небуде, це ціленаправлено зроблено аби завжди було куди рости. Думка щодо необхідності актуалізації та знаходження корисного застосування для ГБ — слушна й цікава, ми це розуміємо. Проте прямого обмінника ГБ на топ-речі (епік-сфери, крістал-точки, рідкісні черепи тощо) не буде, оскільки це зруйнує економіку та знецінить зусилля гравців, які добувають їх ігровим шляхом. Можливі альтернативні варіанти утилізації ГБ (наприклад, корисна розхідка чи косметика) зараз обговорюються. Eugenius не поспішайте — гра спеціально розрахована на фарм та ітерації активностей як розваги (РБ, епіки, івенти), якими я й далі буду розбавляти автофарм. тобто буквально все робиться так аби моржна було грати дуже довго і мати постійно якийсь прогрес.